Team

Online psychometrische tests zien er vanuit het oogpunt van de gebruiker bedrieglijk eenvoudig uit. Je beantwoordt enkele vragen, klikt op een knop en voilà, er is een volledig en uitgebreid rapport, afgestemd op jouw uniciteit waarin je vaak ook nog wordt vergeleken met duizenden anderen. Dit is precies hoe we het voor je willen hebben!

De onderliggende realiteit is dat echte psychometrische tests zeer kennisintensieve en technologische producten zijn, die het resultaat zijn van input uit de volledige stack van psychologie, psychometrie, webservermanagement, maatwerk software, tekstuele interpretaties, grafische weergaven, UX design en grootschalig datamanagement. Al bijna 20 jaar doen we precies dat.

Ons hele team van experts, medewerkers, freelancers, auteurs en geassocieerde bedrijven garandeert dat onze tests net zo makkelijk en eenvoudig te gebruiken zijn als jij ze ervaart, en dat we wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers bereiken. Betrouwbaar en valide. Elke dag.

Management eigenaren

Dr Edwin van Thiel

Als oprichter van 123test heeft Edwin het bedrijf zien groeien van minder dan 100 naar meer dan 100.000 bezoekers per dag. Met een doctoraat in kunstmatige intelligentie (cognitief psychologisch onderzoek) en aanvullende specialisaties in psychometrie en tests voor het web is hij een allround specialist en auteur.

Als CEO van 123test geniet hij van strategie, maar ook van alle beslommeringen van de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is ook trots sponsor van de International High IQ Society als voorzitter.

Bart Dekker

Bart heeft een masterdiploma in de Arbeidspsychologie en werkt al sinds zijn afstuderen aan psychometrische tests. Al werkend heeft hij zijn kennis van de volledige stack van online testontwikkeling sterk uitgebreid, waarbij hij nooit aarzelde om werkelijk elk aspect van de materie op zich te nemen.

Als CPO is hij verantwoordelijk voor het alles wat product is, wat betekent dat hij naast fundamentele testontwikkeling ook veel data analyseert en productintegriteit bewaakt.

Theo den Hollander

Theo (masterdiploma Informatica) heeft bij verschillende bedrijven het ontwerp en de ontwikkeling van diverse kleinere en grotere software architecturen geleid. Bij 123test heeft hij zijn expertise verbreed met betrekking tot het ontwikkelen en hosten van webapplicaties die bestand zijn tegen grote bezoekersaantallen, waardoor ongeëvenaarde uptime en websitesnelheid gegarandeerd zijn.

Als CTO is Theo verantwoordelijk voor de hele technische ruggengraat van 123test, d.w.z. de softwarestraat, om consistentie, kwaliteit en productiviteit te waarborgen.