Gratis Persoonlijkheidstest

Deze persoonlijkheidstest meet aan de hand van 25 vragen of je over een sterke, gebalanceerde of soms wat twijfelende persoonlijkheid beschikt. Naast deze persoonlijkheidstest kun je op 123test nog diverse andere gratis persoonlijkheidstesten doen. Zoals een klassieke Big Five persoonlijkheidstest, een zeer korte persoonlijkheidstest, een enneagramtest, een DISC test en een Jung persoonlijkheidstest.

Professionele persoonlijkheidstest

Wil je meteen een professionele persoonlijkheidstest doen? Een test die ook door psychologen en loopbaanadviseurs wordt gebruikt? Kies dan een van onderstaande twee tests.

Professionele persoonlijkheidstest

Wie ben je? Wat is je persoonlijkheid? Hoe scoor je op de Big Five persoonlijkheidskenmerken. Vergelijk jezelf met anderen. Klik hier

Kerntyperingtest

Wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je valkuilen? Bepaal je sterke en minder sterke kanten met deze persoonlijke SWOT analyse. Klik hier

Instructie gratis persoonlijkheidstest

Kies bij iedere vraag het woord dat het beste bij jou past. Maak altijd een keuze. Indien je de betekenis van een woord niet kent, is het raadzaam deze op te zoeken. Dit om de nauwkeurigheid van de uitslag van de test te vergroten.