Laatste nieuws

Samenwerking 123test en OYA training

12 april 2021, Nijmegen

123test BV en OYA training BV starten een samenwerking met als doel om kandidaten zich nog beter voor te kunnen laten bereiden op assessments. Door leermiddelen en oefentests samen door te ontwikkelen en te combineren zal het totale aanbod nog relevanter en uitgebreider worden dan het al is.

Het belang van een goede voorbereiding op assessments is evident. Alle betrokken partijen willen dat de kandidaat zijn of haar beste prestatie laat zien op de assessment dag. Een verkeerd begrip van instructies en tests, onnodige angst en spanning of foutieve verwachtingen van de assessmentprocedure staan dat in de weg. Een goede voorbereiding helpt enorm.

Zowel 123test als OYA hebben een lange traditie in het ontwikkelen van assessmenttests op basis van degelijke ontwikkelprocedures door testprofessionals en psychometrici. 123test neemt in het kader van deze samenwerking alle aandelen OYA training over. OYA training blijft vooralsnog een zelfstandig opererende onderneming.

Wereldwijd heeft 123test een dominante positie in het ontwikkelen en online publiceren van instrumenten voor beroeps- en opleidingskeuze, voor assessment van persoonlijkheid, waarden, competenties en intelligentie en voor assessment voorbereiding. Belangrijk kenmerk van deze instrumenten is dat ze direct de eindgebruiker helpen zonder noodzaak tot persoonlijke begeleiding. Elk jaar bezoeken zo’n vijftig miljoen consumenten de websites van 123test.

Lees ook eens assessment tips of meer over gratis assessment oefenen. Voor vragen neem contact op met Dr Edwin van Thiel, CEO 123test B.V. (contact formulier)