Wat zijn jouw arbeidsmarktkansen?

Doe mee met ons onderzoek en ontvang een uitgebreid rapport over jouw kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Het duurt slechts 14 minuten en je rapport is na afloop direct beschikbaar.

123test biedt je deze APK tijdelijk gratis aan in samenwerking met de Intelligence Group als onderdeel van een langlopend arbeidsmarktonderzoek. Normaal kost dit rapport 45 euro! Meedoen is helaas niet mogelijk wanneer je ondernemer (zzp) of niet-laatstejaarsstudent bent.

Wat krijg je precies

Op basis van een objectieve berekening worden je kansen op de arbeidsmarkt bepaald. Dit onder andere op basis van je functie, opleidingsniveau, leeftijd en de regio waarin je woont. Ook wordt er rekening gehouden met het aantal werkzoekenden en het aantal vacatures binnen jouw profiel, en de verwachte ontwikkeling daarvan voor de komende jaren. Bekijk ook het voorbeeldrapport.

Het onderzoek wordt technisch verzorgd door de Intelligence Group. Aan het einde van de scan kun je direct je persoonlijke arbeidsmarktkansen downloaden als PDF bestand.

Start de vragenlijst

  • toekomstperspectief

Als je door gaat ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van de Intelligence Group