Complete voorbereiding assessmenttests

Alle tests om je maximaal voor te bereiden op een assessment

De voorbereiding op een assessment is een spannende tijd en de belangen zijn groot. Hoe bereid je je voor op alle assessmenttests die je gaat krijgen?

Dit complete voorbereidingspakket leert je alle persoonlijkheids- en intelligentietests kennen die gangbaar zijn in een assessment. Je koopt ticketcodes waarmee je een volledige IQ test training, twee verschillende soorten IQ tests en drie persoonlijkheidstests gaat doen in je eigen tijd en tempo. Wees maximaal voorbereid en scoor beter op je assessment!

De tests en training zijn zo voor je geselecteerd dat je voorbereiding compleet is. Je koopt ze nu bovendien met flinke korting voor € 69,95 (normaal € 91,45).

dr. Edwin van Thiel, directeur 123test

Welke tests zitten er in deze complete voorbereiding?

IQ test training

De IQ test training is al een pakket op zich: je kunt hiermee 90 dagen lang onbeperkt 21 IQ test oefeningen doen. Met meer dan 2000 vragen is dit de beste voorbereiding op de meest gebruikte capaciteitentests bij assessments. Kijk op IQ test training om te zien hoe uitgebreid deze training is.

IQ tests

Wanneer je de complete voorbereiding koopt kun je ook twee verschillende professionele IQ tests maken. Het gaat daarbij om de klassieke intelligentietest en de cultuurarme intelligentietest. De eerste is een klassieke IQ test, de tweede is een test zonder taal waardoor culturele en taalafhankelijke biassen vermeden worden. De focus ligt daarbij op logisch redeneren. Beide soorten tests komen voor in assessments.

Kerntyperingtest

Deze persoonlijkheidstest wordt ook regelmatig gebruikt in sollicitatieprocedures. Het resultaat is als een persoonlijke SWOT-analyse: wat zijn jouw sterke punten en wat zijn je valkuilen? Dit zijn standaardvragen bij een assessment of sollicitatie, het is dus slim deze al van tevoren in kaart te brengen. Vergroot verder je persoonlijke effectiviteit met behulp van de informatie over de kansen en bedreigingen die daarbij horen. Lees meer over de Kerntyperingtest.

Werkwaardentest

Het is goed om te weten wat jouw persoonlijke waarden zijn: wat vind jij allemaal echt belangrijk om terug te vinden in je werk? En misschien nog interessanter: wat voor bedrijfscultuur past daar het beste bij? Lees meer over de Werkwaardentest.

Competentietest

Bovenstaande tests vertellen je wie je bent en wat je belangrijk vindt. De competentietest helpt je bepalen wat je sterke competenties zijn. Je wordt daarbij vergeleken met de Nederlandse beroepsbevolking, zodat je onderbouwd kunt aangeven waar je al dan niet goed in bent. Handig voor tijdens een sollicitatiegesprek! Uiteraard vind je in het rapport ook ontwikkeltips per competentie. Lees meer over de Competentietest.