Beroep wijnvergister

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Gistingsproces van dranken
  • Biotechnologie

Vaardigheden

  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen
  • Proces van wijnproductie volgen
  • Hygiëne waarborgen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Gisting controleren

Optionele kennis en vaardigheden

omgaan met collega’s zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie voorraad van goederen in productie bijhouden omgaan met managers advies geven over de combinatie van etenswaren en wijn dichtheid van vloeistoffen meten