Beroep wijnvergister

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Biotechnologie
  • Gistingsproces van dranken

Vaardigheden

  • Proces van wijnproductie volgen
  • Temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen
  • Gisting controleren
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Hygiëne waarborgen

Optionele kennis en vaardigheden

omgaan met managers zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie voorraad van goederen in productie bijhouden advies geven over de combinatie van etenswaren en wijn omgaan met collega’s dichtheid van vloeistoffen meten