Beroep visfileerder

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Vaardigheden

  • Kleurverschillen aangeven
  • Gekaakte vis wassen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Visdelen verwijderen
  • Snijapparatuur onderhouden
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren
  • Hygiëne waarborgen
  • Vis verpakken
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Sterke geuren verdragen
  • Vis fileren
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Zware gewichten tillen
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven

Optionele kennis en vaardigheden

wetgeving voor producten van dierlijke oorsprong betrouwbaar handelen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie zorgen voor esthetiek van voedingsmiddelen visproducten bewaren omgaan met managers hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking omgaan met collega’s levensmiddelenafval afvoeren

Functietitels

  • Productiemedewerker snij afdeling
  • Visfileerder
  • Visfileerder / bezorger