Beroep visfileerder

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Vaardigheden

  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Hygiëne waarborgen
  • Kleurverschillen aangeven
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Visdelen verwijderen
  • Gekaakte vis wassen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Snijapparatuur onderhouden
  • Zware gewichten tillen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Vis fileren
  • Vis verpakken
  • Sterke geuren verdragen
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

omgaan met collega’s levensmiddelenafval afvoeren visproducten bewaren wetgeving voor producten van dierlijke oorsprong hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking zorgen voor esthetiek van voedingsmiddelen omgaan met managers zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie betrouwbaar handelen