Beroep verhuizer

Verhuizer: Open vacatures

Vind je droombaan op Talent.com, een van de grootste vacaturesites ter wereld.

Actuele vacatures: talent.com

Persoonlijkheidstypen

Kennis

 • Gevaren met betrekking tot het laden van gevaarlijke goederen

  Beschikken over kennis van de gevaren van het vervoer van bepaalde gevaarlijke goederen. Beschikken over kennis van de noodmaatregelen en de hanteringsprocedures bij ongevallen met de goederen tijdens het laden of het vervoer ervan.

Vaardigheden

 • Werkprocedures volgen

  De procedures op het werk op een gestructureerde en systematische manier volgen.

 • Goederen stapelen

  Goederen en geproduceerde producten in containers stapelen zonder speciale behandeling of procedure.

 • Benodigde apparatuur voor verhuisactiviteiten selecteren

  Selecteren van het juiste gereedschap en de juiste apparatuur die nodig zijn om objecten met succes te verhuizen. Selecteren van apparatuur, van basisgereedschap zoals schroeven, hamers en tangen, tot complexere apparaten zoals vorkheftrucks, kranen en beweegbare dokken.

 • Pictogrammen lezen

  Interpreteer pictogrammen die wijzen op kenmerken en vereiste maatregelen voor het hanteren van voorwerpen door visuele voorstellingen.

 • Goederen verpakken

  Verpakken van verschillende soorten goederen zoals afgewerkte producten of goederen die in gebruik zijn. Handmatig verpakken van goederen in dozen, zakken en andere soorten verpakkingen.

 • Communiceren met klanten

  Reageren op en communiceren met klanten op de meest efficiënte en geschikte manier om hen in staat te stellen toegang te krijgen tot de gewenste producten of diensten, of andere hulp die zij nodig kunnen hebben.

 • Voorwerpen dragen

  Voorwerpen van de ene plaats naar de andere dragen en verplaatsen met inachtneming van de voorschriften inzake gezondheid en veiligheid. Voorwerpen dragen met behoud van hun integriteit.

 • Gedetailleerde procedures voor de verplaatsing van specifieke goederen volgen

  Zich houden aan de gedetailleerde procedures voor de verplaatsing van bijzondere meubels zoals piano’s, artefacten, antieke meubelen en andere.

 • Werktuigeninventaris bijhouden

  Een inventaris bijhouden van de werktuigen die worden gebruikt bij de productie of bij de dienstverlening. Ervoor zorgen dat de gereedschapssets compleet en geschikt voor gebruik blijven.

 • Traditioneel gereedschap gebruiken

  Gereedschap uit een traditionele gereedschapskist gebruiken, zoals een hamer, een tang, een schroevendraaier en een moersleutel. Veiligheidsmaatregelen in acht nemen bij het hanteren van deze instrumenten.

 • Levering van meubilair afhandelen

  Meubilair en andere goederen leveren en monteren, volgens de behoeften en voorkeuren van de klant.

 • Communicatiemiddelen gebruiken

  Communicatieapparatuur gebruiken om met klanten, collega’s en anderen te communiceren.

Optionele kennis en vaardigheden

gewicht van ladingen organiseren volgens de capaciteit van de hijswerktuigen vereisten voor het verplaatsen van goederen analyseren heftrucks bedienen meubelen schoonmaken schoonmaaktaken uitvoeren machines ontmantelen dieren inladen voor vervoer machines monteren volgorde van lading van vracht bepalen oppervlakken schoonmaken technieken toepassen om goederen in containers te stapelen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen bij transport regelgeving inzake dierenvervoer efficiëntieplannen voor logistieke operaties implementeren mechanica soorten verpakkingsmateriaal kranen bedienen elektriciteit

Loopbaanperspectief

Het beroep verhuizer behoort tot de beroepsgroep Laders, lossers en vakkenvullers. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (2020) is gebleken dat voor deze beroepsgroep de volgende loopbaanperspectieven gelden.

Onderwerp Aantal banen Perspectief
verwachte uitbreidingsvraag tot 202415400  gemiddeld
verwachte vervangingsvraag tot 2024101000  erg hoog
verwachte baanopeningen tot 2024116300  erg hoog
salarisgroei tijdens loopbaan  laag
uitwijkmogelijkheden naar sector  gemiddeld
substitutiemogelijkheden naar opleidingstype  laag
samenhang baankans met economie  hoog

Source: Sisyphus ODB