Beroep rotisseur

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel
  • Artistiek / Realistisch
  • Realistisch / Ondernemend

Vaardigheden

  • Toezicht houden op de keukenbestellingen
  • Rauw voedsel opslaan
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • De werkomgeving veilig hygiënisch en beveiligd houden
  • Afval verwijderen
  • Kooktechnieken gebruiken
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Voedselbereidingstechnieken toepassen
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Goederen bestellen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • De voedselbereidingsruimte schoonmaken
  • Opwarmtechnieken gebruiken
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

werknemers opleiden sauzen en soepen bereiden vlees bereiden om in een gerecht te gebruiken menu's plannen met chemische reinigingsmiddelen werken sauzen voor gerechten bereiden vleesgerechten bereiden voldoen aan standaard formaat porties koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren dressing voor salades bereiden eieren en zuivel bereiden om in een gerecht te gebruiken groenten bereiden broodjes bereiden zuivelproducten bereiden voor gebruik in een gerecht groenten bereiden om in een gerecht te gebruiken begrotingscontrole uitvoeren zuivelproducten bereiden keukenbenodigdheden bewaren leveringen bij ontvangst controleren