Beroep restaurantmanager

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Ondernemend / Conventioneel

Kennis

  • Methoden voor kwaliteitsgarantie
  • Gevarenanalyse en kritische controlepunten

Vaardigheden

  • Voorraadrotatie beheren
  • Klachten van klanten afhandelen
  • Speciale promoties bedenken
  • Werknemers opleiden
  • Financiële rekeningen controleren
  • Toezicht houden op de werkzaamheden van verschillende ploegendiensten
  • Speciale evenementen organiseren
  • Goederen bestellen
  • Klantenservice verlenen
  • Werk voor speciale evenementen controleren
  • Zorgen voor de juiste porties
  • Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen
  • Een restaurant beheren
  • Leveranciers identificeren
  • Begrotingscontrole uitvoeren
  • Behoeften van klanten identificeren
  • Dienstverlening controleren
  • Zorgen dat servies klaar is voor gebruik
  • Verkoopopbrengsten maximaliseren
  • Toezicht houden op de voedselkwaliteit
  • Menu's plannen
  • Naleving van gezondheids- veiligheids- en hygiënenormen waarborgen
  • Klantervaringen beheren
  • Leiding geven aan personeel
  • Prijzen op het menu bepalen
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Personeel aanwerven

Optionele kennis en vaardigheden

evenement specifieke menu's samenstellen wijnkaart samenstellen proces van wijnproductie volgen huidige praktijken proberen te innoveren de tafelschikking controleren de alcoholwet handhaven vreemde talen gebruiken in het hotel- en restaurantwezen levensmiddelen aantrekkelijk presenteren uniformiteit van suiker volgen creatief denken over voedingsmiddelen en dranken op de hoogte blijven van trends op het gebied van uiteten chocolade in vormen gieten werkprocedures ontwikkelen

Functietitels

  • Regiomanager (40 uur)
  • Assistent-restaurantmanager
  • Barmanager
  • Restaurantmanager
  • Albron - fujifilm manufacturing europe zoekt restaurantmanager
  • Barmedewerker
  • Assistent restaurantmanager