Beroep procesoperator in een likeurfabriek

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Soorten chocolade

Vaardigheden

  • Chocolade in vormen gieten
  • Controles van fabrieksinstallaties uitvoeren
  • Temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Zorgen voor de openbare orde en veiligheid
  • Goede productiepraktijken toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

machines geolied houden voor betrouwbaar functioneren machines voor het schoonmaken van cacaobonen bedienen omgaan met collega’s proces van cacao tot chocolade betrouwbaar handelen wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne maalhandelingen hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking omgaan met managers installaties voor voedselproductie inrichten monsters etiketteren