Beroep procesoperator ciderfermentatie

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Temperatuurschalen
  • Biotechnologie

Vaardigheden

  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Monsters voor analyse verzamelen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Regelsystemen voor machines opzetten
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Gisting controleren
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen

Optionele kennis en vaardigheden

monsters etiketteren in een voedselverwerkend team werken omgaan met managers betrouwbaar handelen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie gistingsproces van dranken omgaan met collega’s wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne beschikken over computervaardigheden machines geolied houden voor betrouwbaar functioneren appelsap voor ciderproductie analyseren ict-problemen oplossen