Beroep operator bereid vlees
Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.
Persoonlijkheidstypen
- Realistisch / Conventioneel
Kennis
- Wetgeving voor producten van dierlijke oorsprong
- Culturele gebruiken bij het sorteren van dierlijke delen
- Opslag van voedingsmiddelen
Vaardigheden
- Weegtoestellen gebruiken
- Vlees voor verkoop voorbereiden
- Kleurverschillen aangeven
- Voedselverwerkende handelingen nauwkeurig meten
- Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
- Koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren
- Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
- Sterke geuren verdragen
- Geschikte ingrediënten selecteren
- Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
- Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
- Conserveringsbehandelingen toepassen
- Verpakkingsmateriaal beheren
- Temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen
- Beleidslijnen van de organisatie naleven
- Zware gewichten tillen
- Goede productiepraktijken toepassen
- Snijapparatuur onderhouden
- Materialen wegen