Beroep medewerker visproductie

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Vaardigheden

  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Visverwerkende apparatuur bedienen
  • Naleving van gezondheids- veiligheids- en hygiënenormen waarborgen
  • Kwaliteit van producten op een productielijn controleren
  • Vis verpakken
  • Vis fileren
  • Koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren
  • Sterke geuren verdragen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Visdelen verwijderen
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Gekaakte vis wassen
  • Volgens recept werken
  • Zware gewichten tillen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Snijapparatuur onderhouden
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken

Optionele kennis en vaardigheden

pathogene micro-organismen in voedingsmiddelen omgaan met collega’s kleurverschillen aangeven voorraad van goederen in productie bijhouden voedselverwerkende praktijken efficiënt aanpassen wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne levensmiddelenafval afvoeren ingrediënten voor voedselproductie toevoegen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie wetgeving voor producten van dierlijke oorsprong team leiden zorgen voor esthetiek van voedingsmiddelen voedingsingrediënten mengen processen voor de dehydratie van voedsel anatomie van dieren voor voedselproductie visproducten bewaren kwaliteitscontroles bij voedselverwerking uitvoeren installaties voor voedselproductie inrichten hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking biotechnologie productielijn voor het inblikken van voedsel hygiëne waarborgen heftrucks bedienen beschikken over computervaardigheden monsters etiketteren omgaan met managers