Beroep medewerker visinblikkerij

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Bewaren van voedsel
  • Opslag van voedingsmiddelen

Vaardigheden

  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Hygiëne waarborgen
  • Koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
  • Vis verpakken
  • Visdelen verwijderen
  • Kleurverschillen aangeven
  • Kwaliteit van producten op een productielijn controleren
  • Visproducten bewaren
  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Sterke geuren verdragen
  • Gekaakte vis wassen
  • Conserveringsbehandelingen toepassen
  • Ingrediënten voor voedselproductie toevoegen
  • Snijapparatuur onderhouden

Optionele kennis en vaardigheden

vis fileren installaties voor voedselproductie inrichten voedingsmiddelen etiketteren wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne voedselverwerkende praktijken efficiënt aanpassen wetgeving voor producten van dierlijke oorsprong monsters etiketteren hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking omgaan met collega’s zorgen voor esthetiek van voedingsmiddelen warmtebehandeling toepassen levensmiddelenafval afvoeren zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie omgaan met managers geschikte ingrediënten selecteren niet-levensmiddelenafval in de levensmiddelenindustrie afvoeren