Beroep medewerker drogerij

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Beginselen van voedselveiligheid
  • Bewaren van voedsel

Vaardigheden

  • Ontvlambare stoffen beheren
  • Schriftelijke instructies volgen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Kleurverschillen aangeven
  • Droogproces aanpassen aan goederen
  • Monsters voor analyse verzamelen
  • Goederen volgens werkorders vastmaken
  • Industriële ovens onderhouden
  • Temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Zorgen voor de openbare orde en veiligheid
  • Mondelinge instructies volgen
  • Productieschema’s volgen
  • Hygiëne waarborgen
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Verschillende roostermethoden toepassen
  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
  • Controles van fabrieksinstallaties uitvoeren

Optionele kennis en vaardigheden

volgens recept werken installaties voor voedselproductie inrichten temperatuurschalen in een voedselverwerkend team werken omgaan met managers beschikken over computervaardigheden graan volgens recept mengen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie betrouwbaar handelen monsters etiketteren omgaan met collega’s kleurschakeringen bij roosteren tegen hoge temperaturen bestand zijn