Beroep medewerker cacaopers

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Temperatuurschalen
  • Hydraulica

Vaardigheden

  • Weegtoestellen gebruiken
  • Apparatuur demonteren
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Kwaliteitscontroles bij voedselverwerking uitvoeren
  • Controles van fabrieksinstallaties uitvoeren
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

in een voedselverwerkend team werken levensmiddelenafval afvoeren meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne kwaliteit van cacaobonen beoordelen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie omgaan met collega’s omgaan met managers betrouwbaar handelen