Beroep medewerker cacaopers

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Hydraulica
  • Temperatuurschalen

Vaardigheden

  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Apparatuur demonteren
  • Weegtoestellen gebruiken
  • Kwaliteitscontroles bij voedselverwerking uitvoeren
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Controles van fabrieksinstallaties uitvoeren

Optionele kennis en vaardigheden

in een voedselverwerkend team werken omgaan met collega’s kwaliteit van cacaobonen beoordelen omgaan met managers wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne levensmiddelenafval afvoeren meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren betrouwbaar handelen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie