Beroep manager evenementlocaties

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Ondernemend / Conventioneel

Kennis

  • Gevarenanalyse en kritische controlepunten
  • Methoden voor kwaliteitsgarantie

Vaardigheden

  • Klantenservice verlenen
  • Een restaurant beheren
  • Toezicht houden op de werkzaamheden van verschillende ploegendiensten
  • Voor het glaswerk zorgen
  • Voorraadrotatie beheren
  • Zorgen dat servies klaar is voor gebruik
  • Levensmiddelen aantrekkelijk presenteren
  • Werknemers opleiden
  • Evenementen evalueren
  • Toezicht houden op bemanning
  • De tafelschikking controleren
  • Toezicht houden op het ontwerp en het drukken van toeristenbrochures
  • Behoeften van klanten identificeren
  • Klachten van klanten afhandelen
  • Goederen bestellen
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Menu's plannen
  • Zorgen voor de juiste porties
  • Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen
  • Begrotingscontrole uitvoeren
  • Creatief denken over voedingsmiddelen en dranken
  • Leiding geven bij het afdrukken van toeristische uitgaven
  • Huidige praktijken proberen te innoveren
  • Verkoopopbrengsten maximaliseren
  • Speciale promoties bedenken
  • Personeel aanwerven
  • Speciale evenementen organiseren

Optionele kennis en vaardigheden

wijnkaart samenstellen vreemde talen gebruiken in het hotel- en restaurantwezen werk voor speciale evenementen controleren culturele evenementen festivals en tentoonstellingen organiseren