Beroep koffiemaler

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Maalapparaten
  • Niveaus voor het malen van koffie

Vaardigheden

  • Controles van fabrieksinstallaties uitvoeren
  • Koffiemaalmethode aan de koffiesoort aanpassen
  • Zware gewichten tillen
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Monsters voor analyse verzamelen
  • Sterke geuren verdragen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

bijgewerkte professionele kennis onderhouden omgaan met managers monsters etiketteren soorten koffiebonen onafhankelijk werken als onderdeel van een voedingsmiddelenproductieproces kwaliteitskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen levensmiddelenafval afvoeren betrouwbaar handelen omgaan met collega’s zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie operationele standaardprocedures in de voedselketen ontwikkelen