Beroep kleedkamerbediende

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Kleedkamerbediende: Open vacatures

Vind je droombaan op Talent.com, een van de grootste vacaturesites ter wereld.

Actuele vacatures: talent.com

Persoonlijkheidstypen

Vaardigheden

 • Gevonden voorwerpen beheren

  Ervoor zorgen dat alle verloren voorwerpen of artikels worden geïdentificeerd en dat de eigenaars hen weer in hun bezit krijgen.

 • Gangen van gebouwen reinigen

  Reinigen van de vloeren en trappen van gebouwen door vegen, stofzuigen en dweilen volgens hygiënische en organisatorische normen.

 • Kluisjes toewijzen

  Aan cliënten kluisjes en sleutels verstrekken om hun bezittingen in de faciliteit te beveiligen en de beschikbare ruimte bijhouden.

 • Communiceren met klanten

  Reageren op en communiceren met klanten op de meest efficiënte en geschikte manier om hen in staat te stellen toegang te krijgen tot de gewenste producten of diensten, of andere hulp die zij nodig kunnen hebben.

 • Schoonmaakmateriaal onderhouden

  De uitrusting en het materiaal dat voor schoonmaak werd gebruikt reinigen en in goede staat bewaren.

 • Organisatorische richtlijnen in de schoonmaaksector volgen

  Alle protocollen of richtlijnen die door het bedrijf binnen uw specifieke schoonmaakgebied worden beschreven, toepassen en opvolgen. Dit kan ook inhouden dat het voorziene uniform of kledingstuk te allen tijde gedragen moet worden of dat specifieke apparatuur of materialen moeten worden gebruikt.

 • Klantenservice verlenen

  Het behouden van de hoogst mogelijke klantenservice en ervoor zorgen dat de klantenservice te allen tijde op professionele wijze wordt verleend. Helpen om klanten of deelnemers zich op hun gemak te laten voelen en speciale vereisten ondersteunen.

Optionele kennis en vaardigheden

informatie geven over diensten van de faciliteit toiletfaciliteiten schoonhouden linnengoed beheren gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in de schoonmaakindustrie voorraad van sanitaire voorzieningen aanvullen stukken verzamelen voor wasdienst handdoeken aanvullen veiligheids- en bewakingsapparatuur bedienen regelgeving inzake brandveiligheid klachten van klanten afhandelen sportmateriaal verstrekken aan klanten noodevacuatieplannen beheren professionele administratie bijhouden

Loopbaanperspectief

Het beroep kleedkamerbediende behoort tot de beroepsgroep Vuilnisophalers en dagbladenbezorgers. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (2020) is gebleken dat voor deze beroepsgroep de volgende loopbaanperspectieven gelden.

Onderwerp Aantal banen Perspectief
verwachte uitbreidingsvraag tot 20245900  gemiddeld
verwachte vervangingsvraag tot 202457800  erg hoog
verwachte baanopeningen tot 202463700  erg hoog
salarisgroei tijdens loopbaan  gemiddeld
uitwijkmogelijkheden naar sector  hoog
substitutiemogelijkheden naar opleidingstype  laag
samenhang baankans met economie  erg hoog

Source: Sisyphus ODB