Beroep joodse slager

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Opslag van voedingsmiddelen
  • Culturele gebruiken bij het sorteren van dierlijke delen

Vaardigheden

  • Hygiëne waarborgen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Voorraadniveaus bewaken
  • Bestellingen van klanten verwerken
  • In koude omgevingen werken
  • Vlees voor verkoop voorbereiden
  • Sterke geuren verdragen
  • Milieuvriendelijk beleid volgen bij voedselverwerking
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Conserveringsbehandelingen toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

volgens recept werken met leveranciers over verbetering onderhandelen klachten van klanten afhandelen voorraad van goederen in productie bijhouden verkoopstrategieën ten uitvoer brengen weegtoestellen gebruiken factoren identificeren die veranderingen tijdens de opslag van voedingsmiddelen veroorzaken de rekening aan het eind van de dag opmaken levensmiddelenafval afvoeren nieuw personeel in dienst nemen eigenschappen van voedselproducten analyseren bij ontvangst grondstoffen voor de verwerking van spiervlees inspecteren met leveranciers over voorwaarden onderhandelen detectoren voor metaalcontaminanten bedienen voedselallergieën zorgen voor esthetiek van voedingsmiddelen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie