Beroep islamitisch slager

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Kennis

  • Culturele gebruiken bij het sorteren van dierlijke delen
  • Opslag van voedingsmiddelen
  • Wetgeving voor producten van dierlijke oorsprong

Vaardigheden

  • Bestellingen van klanten verwerken
  • Sterke geuren verdragen
  • Hygiëne waarborgen
  • Temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen
  • Voedselverwerkende handelingen nauwkeurig meten
  • Vlees voor verkoop voorbereiden
  • Milieuvriendelijk beleid volgen bij voedselverwerking
  • Conserveringsbehandelingen toepassen
  • In koude omgevingen werken
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Kleurverschillen aangeven
  • Voorraadniveaus bewaken

Optionele kennis en vaardigheden

zorgen voor esthetiek van voedingsmiddelen levensmiddelenafval afvoeren verkoopstrategieën ten uitvoer brengen zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie met leveranciers over voorwaarden onderhandelen volgens recept werken voorraad van goederen in productie bijhouden met leveranciers over verbetering onderhandelen voedselallergieën eigenschappen van voedselproducten analyseren bij ontvangst de rekening aan het eind van de dag opmaken grondstoffen voor de verwerking van spiervlees inspecteren factoren identificeren die veranderingen tijdens de opslag van voedingsmiddelen veroorzaken nieuw personeel in dienst nemen weegtoestellen gebruiken detectoren voor metaalcontaminanten bedienen klachten van klanten afhandelen