Beroep chefkok patisserie
Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.
Persoonlijkheidstypen
- Ondernemend / Realistisch
- Ondernemend / Conventioneel
Kennis
- Opslag van voedingsmiddelen
Vaardigheden
- Voorraadrotatie beheren
- Normen voor persoonlijke hygiëne handhaven
- Prijzen op het menu bepalen
- Klachten van klanten afhandelen
- Voedselbereidingsplek overhandigen
- Op de hoogte blijven van trends op het gebied van uiteten
- Afval verwijderen
- Opwarmtechnieken gebruiken
- Budgetten beheren
- Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
- Goederen bestellen
- Kooktechnieken gebruiken
- Toezicht houden op de voedselkwaliteit
- Personeel aanwerven
- Doelstellingen op middellange termijn beheren
- De werkomgeving veilig hygiënisch en beveiligd houden
- Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen
- Menu's plannen
- Technieken voor culinaire afwerking toepassen
- Inkomsten beheren
- Inkoopactiviteiten beheren
- Dienstroosters opstellen
- Leiding geven aan personeel
- Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
- Doelstellingen voor de middellange en lange termijn plannen