Beroep chef

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Ondernemend / Realistisch

Vaardigheden

  • Opwarmtechnieken gebruiken
  • Klantenservice verlenen
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Menu's plannen
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Creatief denken over voedingsmiddelen en dranken
  • Keukenpersoneel instrueren
  • Afval verwijderen
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Kooktechnieken gebruiken
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Leiding geven aan personeel
  • Rauw voedsel opslaan
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen
  • Voedselbereidingstechnieken toepassen
  • Begrotingscontrole uitvoeren
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken

Optionele kennis en vaardigheden

koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren met chemische reinigingsmiddelen werken de voedselbereidingsruimte schoonmaken gebak bereiden recepten samenstellen groenten bereiden werknemers opleiden leveringen bij ontvangst controleren voedingswaarde van voedsel bepalen zuivelproducten bereiden desserts bereiden prijzen op het menu bepalen sauzen en soepen bereiden goederen bestellen inkoopactiviteiten beheren broodjes bereiden levensmiddelen aantrekkelijk presenteren dienstroosters opstellen week-, schaal- en schelpdieren bereiden vis schelp- en schaaldieren bereiden dressing voor salades bereiden klanten helpen vleesgerechten bereiden hapjes bereiden geflambeerde gerechten bereiden

Functietitels

  • Zelfstandig werkende kok
  • Chef d’Équipe pbf-paque, rdcongo, kinshasa
  • Chefkok
  • Chef kok
  • Sous chef kok
  • Meewerkend chef kok
  • Chef kok
  • Executive chef
  • Chef werkplaats
  • Chef kok bij famous flavours