Beroep chef banketbakkerij

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Ondernemend / Realistisch
  • Ondernemend / Conventioneel

Vaardigheden

  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen
  • Creatief denken over voedingsmiddelen en dranken
  • Klantenservice verlenen
  • Afval verwijderen
  • Opwarmtechnieken gebruiken
  • Menu's plannen
  • De werkomgeving veilig hygiënisch en beveiligd houden
  • Rauw voedsel opslaan
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Gebak bereiden
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Leiding geven aan personeel
  • Kooktechnieken gebruiken
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

desserts bereiden inkoopactiviteiten beheren veiligheids- en bewakingsapparatuur bedienen prijzen op het menu bepalen de voedselbereidingsruimte schoonmaken klanten helpen bakkerijproducten bereiden goederen bestellen hapjes bereiden levensmiddelen aantrekkelijk presenteren dienstroosters opstellen