Beroep campingmedewerker

Campingmedewerker: Open vacatures

Vind je droombaan op Talent.com, een van de grootste vacaturesites ter wereld.

Actuele vacatures: talent.com

Persoonlijkheidstypen

Vaardigheden

 • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven

  De veiligheid en de hygiëne van levensmiddelen in acht nemen bij de bereiding, vervaardiging, verwerking, opslag, distributie en levering van levensmiddelen.

 • Campingvoorraden en -uitrusting onderhouden

  Bewaken van de voorraden van de bevoorradings- en campinginstallaties, selecteren en controleren van de leveranciers en zorgen voor verloop en onderhoud van de voorraad.

 • Campingfaciliteiten schoonmaken

  De campingfaciliteiten zoals hutten, caravans, terreinen en recreatieve voorzieningen desinfecteren en onderhouden.

 • Aan toerisme gerelateerde informatie verschaffen

  Klanten relevante informatie verstrekken over historische en culturele locaties en evenementen, en deze informatie op een ludieke en informatieve manier overbrengen.

 • Klanten met bijzondere behoeften assisteren

  Cliënten met speciale behoeften helpen met inachtneming van relevante richtlijnen en speciale normen. Hun behoeften herkennen en zo nodig adequaat op deze behoeften reageren.

 • Klantenservice verlenen

  Het behouden van de hoogst mogelijke klantenservice en ervoor zorgen dat de klantenservice te allen tijde op professionele wijze wordt verleend. Helpen om klanten of deelnemers zich op hun gemak te laten voelen en speciale vereisten ondersteunen.

 • Klachten van klanten afhandelen

  Klachten en negatieve feedback van klanten beheren om problemen aan te pakken en, zo nodig, te zorgen voor een snel herstel van de dienstverlening.

 • Gasten begroeten

  Welkom op een vriendelijke manier verwelkomen op een bepaalde plaats.

 • Campingfaciliteiten onderhouden

  Campingsites of andere recreatiegebieden in stand houden, onder meer door ze te onderhouden en van de aangewezen benodigdheden te voorzien.

 • Financiële transacties verwerken

  Beheren van valuta's, financiële omwisselingsactiviteiten, deposito's en bedrijfs- en voucherbetalingen. Voorbereiden van uw gastenaccounts en deze beheren en contante betalingen of betalingen met creditcard en pinpas incasseren.

Optionele kennis en vaardigheden

de voorzieningen van een hotelkamer uitleggen reserveringen verwerken een incidentenrapportage bijhouden alcohol- en drugsmisbruik detecteren boodschappen doen voor klanten vertrek uit een accommodatie afhandelen boekingen verwerken beoordelen of een ruimte schoon is de rekening aan het eind van de dag opmaken behoeften van klanten identificeren materiaal met lokale informatie distribueren aankomst en vertrek organiseren verkoopstrategieën ten uitvoer brengen marketingstrategieën implementeren klantgegevens vastleggen

Loopbaanperspectief

Het beroep campingmedewerker behoort tot de beroepsgroep Receptionisten en telefonisten. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (2020) is gebleken dat voor deze beroepsgroep de volgende loopbaanperspectieven gelden.

Onderwerp Aantal banen Perspectief
verwachte uitbreidingsvraag tot 20243900  gemiddeld
verwachte vervangingsvraag tot 202423400  gemiddeld
verwachte baanopeningen tot 202427300  laag
salarisgroei tijdens loopbaan  gemiddeld
uitwijkmogelijkheden naar sector  erg hoog
substitutiemogelijkheden naar opleidingstype  hoog
samenhang baankans met economie  gemiddeld

Source: Sisyphus ODB