Beroep cacaobonenbrander
Cacaobonenbrander: Open vacatures
Vind je droombaan op Talent.com, een van de grootste vacaturesites ter wereld.
Actuele vacatures: talent.com
Persoonlijkheidstypen
Kennis
- Temperature scales
Vaardigheden
- Exert quality control to processing food
- Collect samples for analysis
- Manage flammable substances
- Maintain industrial ovens
- Monitor roasting
- Manage kiln ventilation
- Apply GMP
- Apply HACCP
- Apply requirements concerning manufacturing of food and beverages
- Apply different roasting methods
- Monitor temperature in manufacturing process of food and beverages
- Operate a heat treatment process
- Maintain kitchen equipment at correct temperature
Optionele kennis en vaardigheden
zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie in een voedselverwerkend team werken geschiedenis van chocolade hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking betrouwbaar handelen kleurverschillen aangeven kwaliteit van cacaobonen beoordelen omgaan met collega’s omgaan met managers onafhankelijk werken als onderdeel van een voedingsmiddelenproductieproces mondelinge instructies volgenLoopbaanperspectief
Het beroep cacaobonenbrander behoort tot de beroepsgroep Productiemachinebedieners. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (2020) is gebleken dat voor deze beroepsgroep de volgende loopbaanperspectieven gelden.
Onderwerp | Aantal banen | Perspectief |
---|---|---|
verwachte uitbreidingsvraag tot 2024 | 6800 | hoog |
verwachte vervangingsvraag tot 2024 | 9500 | laag |
verwachte baanopeningen tot 2024 | 16300 | gemiddeld |
salarisgroei tijdens loopbaan | zeer laag | |
uitwijkmogelijkheden naar sector | hoog | |
substitutiemogelijkheden naar opleidingstype | hoog | |
samenhang baankans met economie | gemiddeld |