Beroep cabinemedewerker vliegtuigmaaltijden

Luchtvaart keukenhulpen bereiden voedsel en bedienen klanten. Ze bereiden eenvoudige gerechten voor die gebruikt kunnen worden op plaatsen waar voedsel wordt geserveerd, zoals restaurants, cafetaria's, hotels, ziekenhuizen en zorgen ervoor dat de keukenwerkzaamheden soepel en efficiënt verlopen.

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Gerelateerde beroepen catering

  • Fastfood medewerker
  • Filiaalmanager fastfood
  • Hoofd keuken
  • Keukenhulp
  • Leidinggevende keuken of catering medewerkers
  • Maaltijdbezorger
  • Manager/directeur cateringbedrijf
  • Medewerker voedselbereiding

Kennis

  • Door voedsel veroorzaakte ziektes
  • Bewaren van voedsel
  • Voedselallergieën
  • Voedingsmiddelenwetgeving

Vaardigheden

  • Keukenmateriaal reinigen
  • Gezondheids- veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking
  • Controleprocedures voor het verwerken van gevaarlijke stoffen opvolgen
  • Verschillende communicatiekanalen gebruiken
  • Rauw voedsel opslaan

Optionele kennis en vaardigheden

maaltijden voor vluchten bereiden omgaan met collega’s ondernemingsbeleid toepassen improviseren bij situaties die zich voordoen bij voedselverwerking