Beroep brouwerijmedewerker

Via de uitgebreide beroepskeuzetest kun je zien welke beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen.

Persoonlijkheidstypen

  • Realistisch / Conventioneel

Vaardigheden

  • In een voedselverwerkend team werken
  • Machines voor voedingsmiddelen en dranken schoonmaken
  • Sterke geuren verdragen
  • Doelstellingen voor de middellange en lange termijn plannen
  • Gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen
  • Warmtebehandeling toepassen
  • Leiding geven aan personeel
  • Kwaliteitscontroles bij voedselverwerking uitvoeren
  • Op het gemak zijn in onveilige omgevingen
  • Beleidslijnen van de organisatie naleven
  • Automatische procesbesturing toepassen
  • Productieschema’s volgen
  • Doelstellingen op middellange termijn beheren
  • Goede productiepraktijken toepassen
  • Flessen voor verpakking controleren
  • Dichtheid van vloeistoffen meten
  • Beheer van grondstoffen ondersteunen
  • Productievoorschriften voor voedingsmiddelen en dranken toepassen

Optionele kennis en vaardigheden

omgaan met managers graankwaliteit voor het brouwproces beoordelen distilleersterkte meten maalapparaten zorgen voor naleving van de milieuwetgeving bij voedselproductie financiële draagkracht omgaan met collega’s monsters etiketteren verbeteringsstrategieën aanbieden checklists volgen productierapporten schrijven temperatuur in het productieproces van levensmiddelen en dranken volgen maalhandelingen temperatuurschalen wetgeving inzake gezondheid, veiligheid en hygiëne roosteren volgen reiniging van herbruikbare verpakkingen biersoorten schriftelijke verslagen inzake werk analyseren