Vijlbrief assessment oefenen

Van selectieassessments en potentieelassessments tot loopbaanassessments en ontwikkelingsassessments, Vijlbrief Assessment biedt diverse assessments aan. Assessments waarmee talent kan worden geselecteerd, doorgroeipotentieel inzichtelijk kan worden gemaakt en mensen duurzaam kunnen worden ontwikkeld. Vijlbrief assessment is hierin al meer dan 15 jaar gespecialiseerd.

Vijlbrief Assessment

De assessments van Vijlbrief zijn een handvat om meer inzicht te krijgen. Bijvoorbeeld over hoe je jouw loopbaan duurzaam kunt inrichten. In hoeverre ben je daarnaast ontwikkelbaar? Welke kwaliteiten bezit je? Wat zijn cruciale competenties die voor een functie benodigd zijn? En waar ligt je kracht? Vijlbrief Assessment houdt met deze en andere vragen rekening als het gaat om de ontwikkeling en het afnemen van assessments. Vijlbrief ziet het als een kunst om het aanwezige talent en potentieel optimaal te benutten en hieraan effectief richting te geven.

Assessment Vijlbrief voorbereiden

Vijlbrief Assessment is een ervaren assessmentbureau dat aandacht heeft voor drijfveren, persoonlijkheid en intelligentie. Ga je binnenkort een assessment van Vijlbrief doen? Met de intelligentietests in de IQ test training van 123test kun je je kennis omtrent cijferreeksen, verbaal redeneren, numeriek redeneren en logica ophalen. Uit onderzoek is gebleken dat getrainde assessmentkandidaten vaak betere prestaties leveren dan kandidaten die dat niet hebben gedaan. Informeer altijd vooraf of een intelligentietest onderdeel van je assessment is en bereid je tijdig voor. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Vijlbrief of enig ander assessmentbureau.