Vidacto assessment oefenen

Vidacto zorgt met assessments voor een heldere kijk op de kwaliteiten van personeel of sollicitanten. Kan iemand de uitdaging van een (nieuwe) functie aan? Kan door gebruik te maken van talenten een waardevolle bijdrage aan een organisatie worden geleverd? Met een assessment van Vidacto kan op selectie-, ontwikkel-, of loopbaanvraagstukken als deze een antwoord worden gevonden. En omdat iedere onderzoeksvraag om een specifieke aanpak vraagt, kijkt Vidacto daarbij naar zowel de organisatie als de mens erachter.

Assessment Vidacto

Een advies van Vidacto kan het fundament zijn onder een persoonlijk ontwikkelplan en een succesvolle (loop)baan. Vidacto biedt zowel online als klassieke assessments aan. De adviezen die hieruit voortvloeien zijn concreet, scherp en voorzien van heldere ontwikkelsuggesties. Voorbeelden van assessments van Vidacto zijn:

  • Selectieassessments
  • Loopbaanassessments
  • Ontwikkelassessments

Assessment in Arnhem of Den Haag

Wist je dat assessmentkandidaten die zich getraind hebben, vaak beter presteren dan kandidaten die dat niet hebben gedaan? Daarnaast blijken ook kandidaten die al eerder een test hebben gedaan, een betere prestatie te leveren. Niettemin kan het baten om je voor te bereiden op een Vidacto assessment. Bijvoorbeeld met een IQ test training van 123test wanneer een intelligentietest onderdeel is van je Vidacto assessment.

Binnenkort een Vidacto assessment in Arnhem, Den Haag of een andere plaats? Met een intelligentietest kun je je kennis omtrent cijferreeksen, verbaal- en logisch redeneren en cijfermatig inzicht opfrissen. Laat je vooraf informeren door Vidacto of een intelligentietest onderdeel van je assessment is. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Vidacto of enig ander assessmentbureau.