Van Harte & Lingsma assessment oefenen

In 1985 werd trainingsbureau Van Harte en Lingsma opgericht. Het bureau biedt niet alleen trainingen aan, ook assessments maken deel uit van het dienstenaanbod. Kenmerkend voor de assessments van Van Harte en Lingsma is dat deze persoonsgericht zijn. De assessments zorgen voor een beter zicht op competenties en de persoonlijkheid van mensen binnen organisaties.

Assessment Van Harte Lingsma

Wat zijn je kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingskansen? Met de assessments van Van Harte Lingsma wordt hierop een eenduidig antwoord gezocht. Een assessment van Van Harte & Lingsma is een combinatie van beoordeling en coaching. Na het assessment vindt er een gesprek plaats met betrekking tot de uitkomsten. Ook krijgt zowel de kandidaat als de opdrachtgever een rapportage toegestuurd. Van Harte Lingsma biedt de volgende assessments aan:

  • Selectieassessments 
  • Loopbaanassessments
  • Ontwikkelassessments

Capaciteitentest Van Harte & Lingsma

Met het assessment kan er worden gekeken naar vaardigheden, maar ook belemmeringen, onderliggende drijfveren, waarden en leerstijlen van een mens. Niet voor niets gaat een assessment van Van Harte en Lingsma veel verder dan een competentietest. Onderdeel van de assessments van Van Harte & Lingsma kan een capaciteitentest zijn. Met behulp van een capaciteitentest krijg je snel een beeld van het werk- en denkniveau van iemand.

De IQ test training van 123test kan je in staat stellen om je op bepaalde onderdelen uit deze capaciteitentest van Van Harte en Lingsma voor te bereiden. Ga van tevoren na of er overlap is tussen de capaciteitentest en de IQ test training van 123test. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Van Harte & Lingsma of enig ander assessmentbureau.