Time To Grow assessment oefenen

Mensen maken het verschil. Dat is de overtuiging van Time To Grow. Onder andere met assessments helpt Time to Grow leiders met passie en visie. Ook laten de assessments van Time To Grow zien of werknemers bijvoorbeeld een sterk gevoel van eigenaarschap en innerlijke kracht hebben. Dit doet de organisatie in meer dan 35 landen.

Aanbod assessments Time to Grow

Met een assessment van Time To Grow kunnen vaardigheden, gedragingen en persoonskenmerken worden gemeten. Hierbij worden verschillende technieken en tools toegepast, zoals praktijksimulaties en vragenlijsten. Er wordt gedurende een assessment bijvoorbeeld gekeken hoe iemand zich ten opzichte van gedefinieerde competenties en een bepaald functieprofiel verhoudt. Het aanbod assessments van Time To Grow bestaat uit:

  • Selectieassessments
  • Ontwikkelassessments
  • Potentieelassessment
  • Individual executive assessment
  • Team executive assessment

Time To Grow assessment

Ieder Time To Grow assessment bestaat uit een persoonlijk afrondend feedbackgesprek. De resultaten worden gerapporteerd, in begrijpelijke taal en makkelijk toepasbaar. Binnenkort een assessment van Time To Grow in Zeist? En is een intelligentietest daar onderdeel van? Met de IQ test training van 123test kunnen cijferreeksen, taal en technisch inzicht worden geoefend. Het is raadzaam om na te vragen of een intelligentietest in je Time To Grow assessment voorkomt. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Time To Grow of enig ander assessmentbureau.