Thalento assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

De assessments van Thalento kunnen worden toegepast bij selectie, het bepalen van potentieel en (leiderschaps)ontwikkeling. Met een breed aanbod aan gevalideerde (online) testen en tools worden de juiste antwoorden op talentuitdagingen verschaft. Als het om tools en tests gaat, kun je denken aan cognitieve tests en competentietests.

Thalento assessment

Voor het beoordelen, verbinden, managen en ontwikkelen van talent, biedt Thalento de helpende hand. De assessments en e-assessments van Thalento zijn toe te passen bij retentie, selectie, competentiemanagement en ontwikkelingsuitdagingen. Met de Thalento assessments kunnen waardevolle inzichten worden verkregen.

Thalento test

Wanneer je binnenkort een Thalento assessment hebt en een capaciteiten- of intelligentietest daar onderdeel van is, dan kun je die oefenen met de IQ test training van 123test. Niet alleen komen kennis en vaardigheden met betrekking tot cijferreeksen enlogica aan bod gedurende deze training, ook verbaal redeneren komt aan de orde in de test. Zo krijg je een indruk van wat je te wachten staat tijdens het echte assessment. Ook word je door de training in staat gesteld om je nog beter voor te bereiden. Vraag altijd even na voordat je start met trainen of onderdelen als een intelligentietest naar voren komen in je Thalento test.