Thalento assessment oefenen

De assessments van Thalento kunnen worden toegepast bij selectie, het bepalen van potentieel en (leiderschaps)ontwikkeling. Met een breed aanbod aan gevalideerde (online) testen en tools worden de juiste antwoorden op talentuitdagingen verschaft. Als het om tools en tests gaat, kun je denken aan cognitieve tests en competentietests.

Thalento assessment

Voor het beoordelen, verbinden, managen en ontwikkelen van talent, biedt Thalento de helpende hand. De assessments en e-assessments van Thalento zijn toe te passen bij retentie, selectie, competentiemanagement en ontwikkelingsuitdagingen. Met de Thalento assessments kunnen waardevolle inzichten worden verkregen.

Oefen voor het Thalento assessment met de 123test IQ test training

Wist je dat de IQ test training van 123test beoordeeld is als beste online assessmentvoorbereiding van Nederland? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de training. Wil je meteen zien wat je krijgt en hoe het werkt? Bekijk dan de inhoud en demo video.

  • Gegarandeerd hoger scoren op IQ en capaciteitentests
  • Train de 27 meest gebruikte tests bij assessments (totaal 3000+ oefenvragen)
  • Geschikt voor alle soorten assessments (van al deze grote assessmentbureaus)
  • Uitgebreide uitleg, de juiste antwoorden, oplosstrategieën en toetsen onder tijdsdruk
  • Inclusief voortgangsrapportages en vergelijkingen met je concurrenten
  • Plus gratis e-book ‘Alle assessmentgeheimen ontsluierd’ t.w.v. € 8,95 (32 pagina’s)
  • Ontwikkeld door de professionals van 123test samen met assessmentspecialisten
  • De aanbevolen trainingsduur kost tijdelijk slechts € 29,95 (normaal € 64,50)

Kies je juiste trainingsduur en start meteen

Je training start direct na aankoop: je kunt direct aan de slag met je voorbereiding! Je krijgt altijd toegang tot alle 27 oefentests in de training. Kies alleen nog je trainingsduur die past bij jouw situatie.

Sprint
3 dagen€ 24,95

Koop deze training

Moet je over enkele dagen op assessment? Met de Sprint IQ tests voorbereiding kun je een lang weekend of enkele doordeweekse dagen grondig oefenen.

Last minute
24 uur€ 19,95

Koop deze training

Wil je vlak voor een assessment of sollicitatie nog snel oefenen? Of wil je slechts enkele specifieke tests trainen en heb je dus weinig oefentijd nodig?

Vraag altijd even na voordat je start met trainen of onderdelen als een intelligentietest naar voren komen in je Thalento test. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Thalento of enig ander assessmentbureau.