Talent Q assessment oefenen

Wil je je voorbereiden op assessment tests van Talent Q? Talent Q is onderdeel van Hay Group dat weer een onderdeel is van Korn Ferry. Een viertal tests worden ingezet waarvan drie het belangrijkste zijn. Dit zijn de Elements Verbal, Elements Numerical en Elements Logical tests.

Dit zijn respectievelijk Matrices, Numeriek logisch redeneren en Verbaal logisch redeneren in de IQ test training van 123test.

Daarnaast is er ook nog de zogeheten Aspects ability checking test. Dit is een test waarbij je een rij aan informatie moet vergelijken met diezelfde rij in een tabel. Deze wordt doorgaans alleen ingezet bij specifieke functies waar numerieke en tekstuele controle vereist is zoals bij poststukken of administratie.

We hebben precies wat je zoekt! 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met TalentQ of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

Welke onderdelen zet Talent Q in?

Onderdelen bij Talent Q

Geadviseerde oefenreeks 123test IQ test training

Elements VerbalVerbaal logisch redeneren
Elements NumericalNumeriek logisch redeneren
Elements LogicalMatrices

Verhoog je IQ score en scoor beter bij op een Talent Q test

Wist je dat de IQ test training van 123test beoordeeld is als beste online assessmentvoorbereiding van Nederland? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de training. Wil je meteen zien wat je krijgt en hoe het werkt? Bekijk dan de inhoud en demo video.

  • Gegarandeerd hoger scoren op IQ en capaciteitentests
  • Train de 27 meest gebruikte tests bij assessments (totaal 3000+ oefenvragen)
  • Geschikt voor alle soorten assessments (van al deze grote assessmentbureaus)
  • Uitgebreide uitleg, de juiste antwoorden, oplosstrategieën en toetsen onder tijdsdruk
  • Inclusief voortgangsrapportages en vergelijkingen met je concurrenten
  • Plus gratis e-book ‘Alle assessmentgeheimen ontsluierd’ t.w.v. € 8,95 (32 pagina’s)
  • Ontwikkeld door de professionals van 123test samen met assessmentspecialisten
  • De aanbevolen trainingsduur kost tijdelijk slechts € 29,95 (normaal € 64,50)

Kies je juiste trainingsduur en start meteen

Je training start direct na aankoop: je kunt direct aan de slag met je voorbereiding! Je krijgt altijd toegang tot alle 27 oefentests in de training. Kies alleen nog je trainingsduur die past bij jouw situatie.

Sprint
3 dagen€ 24,95

Koop deze training

Moet je over enkele dagen op assessment? Met de Sprint IQ tests voorbereiding kun je een lang weekend of enkele doordeweekse dagen grondig oefenen.

Last minute
24 uur€ 19,95

Koop deze training

Wil je vlak voor een assessment of sollicitatie nog snel oefenen? Of wil je slechts enkele specifieke tests trainen en heb je dus weinig oefentijd nodig?

Wil je eerst meer weten over de IQ test training? Lees hier dan alle informatie om je goed voor te bereiden op een Talent Q assessment test met onze IQ test training. Oefenen helpt!