Right Management assessments oefenen

Met behulp van assessments kan Right Management medewerkers helpen om hun loopbaan in lijn te brengen met hun sterktes. Right Management is in 1980 opgericht. Het bureau dat wereldwijd actief is, helpt organisaties met het vergroten van hun effectiviteit in de veranderende wereld van werk. Dit door middel van bijvoorbeeld individuele talentontwikkeling en loopbaanmanagement. Zo kan Right Management ondersteunen bij het aantrekken, betrekken en behouden van talenten.

Assessments van Right Management

Door gebruik te maken van de loopbaanexpertise en assessments van Right Management kunnen individuen hun competenties in kaart brengen. Want welke sterktes hebben ze? En welke talenten kunnen verder ontwikkeld worden? Door antwoord te geven op deze twee en andere vragen kunnen doelen worden gesteld en het carrièrepad beter worden uitgestippeld. Maar de assessments van Right Management zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfsleiders die een actieve rol willen hebben in loopbaanmanagement van het personeel.

Right Management assessment voorbereiden

Een persoonlijkheidsonderzoek en een onderzoek naar gedrag in rollenspelen kunnen onderdeel zijn van de assessments van Right Management. Ook kan er naar capaciteiten en intelligentie worden gekeken. Heb je binnenkort een assessment bij of van Right Management? En verwacht je een capaciteiten- of intelligentietest? Dan kun je dit onderdeel oefenen met de IQ test training van 123test. Oefen je kennis omtrent cijferreeksen, taal, logisch inzicht en meer. Want door te oefenen houd je je zenuwen in toom. Bovendien kan het oefenen van een IQ test op den duur leiden tot hogere scores. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Right Management of enig ander assessmentbureau.