Ranger Human Capital assessment oefenen

Met de assessments van Ranger Human Capital worden persoonlijkheid, competenties en capaciteiten helder in beeld gebracht. Dit maakt de assessments uitermate geschikt voor het aannemen, de promotie of ontwikkeling van mensen. Op board-, directie- en managementniveau. De assessments van Ranger Human Capital worden door ervaren bedrijfspsychologen uitgevoerd. Er worden gecertificeerde instrumenten toegepast die garant staan voor deugdelijke en valide resultaten.

Selectieassessments en ontwikkelassessments

RHC Ranger Human Capital is ruim twee decennia actief als HR-partner van organisaties in de industrie, handel en bouw en infra. Met de selectieassessments van Ranger Human Capital wordt de geschiktheid voor een functie op board-, directie of managementniveau van een persoon beoordeeld. Ook geeft deze inzicht persoonlijkheid, competenties en capaciteiten. De ontwikkelassessments van Ranger Human Capital geven daartegen inzicht in ontwikkelingsbehoefte als board member, directielid of manager, maar ook hoe deze kan worden ingevuld. Naast assessments behoren ook executive search, interim management, training en coaching tot het dienstenaanbod van het bureau.

Capaciteitentest Ranger Human Capital

Een Ranger Human Capital assessment bestaat uit diverse onderdelen. Wanneer je weet dat een capaciteiten- of intelligentietest er deel van uitmaakt, kun je dit met de IQ test training van 123test oefenen. Niet alleen kom je er door het oefenen van het Ranger Human Capital assessment achter welke vaardigheden je al bezit, ook zie je welke vaardigheden je nog zou kunnen bijschaven. Vaardigheden als logisch inzicht, numeriek redeneren, verbaal redeneren en meer. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Ranger Human Capital of enig ander assessmentbureau.