Quiris Adviesgroep assessment oefenen

Quiris Adviesgroep staat voor de ontwikkeling van mens en organisatie. Op deze wijze creëert het bedrijf de optimale fit om organisaties op voorsprong te zetten. Quiris kan onder andere de volgende assessments inzetten:

  • het selectieassessment
  • het ontwikkelingsassessment
  • de potentieelbeoordeling
  • het loopbaanonderzoek

Quiris assessment

Met de assessments van Quiris kan worden beoordeeld of de juiste keuze wordt gemaakt tijdens een selectieprocedure. Ook kan worden gekeken hoe richting kan worden gegeven aan de ontwikkeling van mensen. Zit iemand eigenlijk wel op de juiste plek? En welke talenten kunnen optimaal worden benut? De assessments van Quiris maken het antwoord op deze en andere vragen mogelijk. Kortom, een Quiris assessment vergroot de kans op de juiste keuze of richting.

Quiris assessment voorbereiden

Onderdelen die in de assessments van Quiris Adviesgroep naar voren kunnen komen, zijn een persoonlijkheidsonderzoek en een onderzoek naar gedrag in simulaties. Ook een gesprek met de NIP-psycholoog en een onderzoek naar intellectuele capaciteiten kunnen onderdeel zijn van een Quiris assessment. Binnenkort een assessment bij of van Quiris? Wanneer je weet dat een capaciteiten- of intelligentietest daar onderdeel van is, kun je dit specifieke onderdeel oefenen met de IQ test training van 123test. Je kennis omtrent cijferreeksen, taal en logisch inzicht kun je hiermee namelijk oefenen en voorbereiden. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Quiris of enig ander assessmentbureau.