PiCompany assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

  • PiCompany assessment

PiCompany helpt organisaties zich te ontwikkelen op onder andere blijvende resultaatgerichtheid, door te investeren in mensen en ze te ondersteunen. Hiervoor maakt PiCompany gebruik van haar eigen e-HRM oplossingen, waaronder de intelligentietest Connector Ability. Sinds 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP, waardoor ook zij de tools van PiCompany gebruiken bij assessments.

Test PiCompany voorbereiden

De Connector Ability test is een adaptieve en cultuurarme test, net als de cultuurarme intelligentietest van 123test. Dit is een non-verbale intelligentietest waarin culturele en taalafhankelijke biassen vermeden worden. Er wordt gefocust op logisch redeneren. Alleen bij 123test kun je een cultuurarme IQ test maken waardoor jij weet hoe een dergelijke test in elkaar steekt.

In de IQ test training van 123test zit de oefenreeks Matrices daarmee kun je nauwkeurig oefenen voor de Connector ability en krijg je uitleg hoe je precies tot de goede antwoorden moet komen.

Je kunt je op vrijwel elke een capaciteitentest altijd goed voorbereiden met de 123test IQ test training. Deze bestaat uit de meest voorkomende onderdelen van capaciteitentests binnen assessments. Zo kunnen de onderdelen Analogieën en Verbaal logisch redeneren je ook helpen in de voorbereiding voor de PiCompany Connector Verbal Analogies. Deze test meet je verbale communicatieniveau.

PiCompany zet ook vaak een werkwaardentest in en een persoonlijkheidstest, respectievelijk kun je met zeer vergelijkbare tests kennis maken door de Nederlandse Werkwaardentest te doen en de Werkstijlassessmentest. Deze laatste is gebasseerd op dezelfde theoretische achtergrond als de persoonlijkheidstest van PiCompany.

Besef je dat je voorbereiden op een assessment altijd verstandig is. Niet alleen voor jezelf, ook voor de opdrachtgever en het assessmentbureau. Zij meten graag je maximale prestaties en met de juiste voorbereiding haal jij het beste uit jezelf.