ORGA advies assessment oefenen

Onder andere met behulp van valide instrumenten en online tools, kunnen diverse soorten competentiescans en assessments door ORGA Advies worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen opdrachtgevers gefundeerde selectie- en ontwikkelgerichte beslissingen nemen. Want is iemand geschikt voor een functie? Is diegene in het bezit van leidinggevende eigenschappen? Heeft de persoon een groot adaptief vermogen? En is diegene eigenlijk wel stressbestendig? Op deze en andere vraagstukken kan middels een assessment van ORGA advies antwoord worden verkregen.

Assessments ORGA advies

ORGA advies helpt inmiddels al meer dan vier decennia organisaties, teams en professionals om effectief om te gaan met de verschillende eisen die aan hen worden gesteld. Zo kunnen de (online) assessments van ORGA advies worden ingezet om potentieel beter te benutten. Want met de assessments van ORGA advies kom je niet alleen meer te weten over iemands mogelijkheden, ook capaciteiten en talenten komen eruit naar voren.

Intelligentietest ORGA advies

Ook vragen met betrekking tot het intelligentieniveau en of dit voldoende is om aan een functie adequaat invulling te geven, kunnen tot het ORGA advies assessment behoren. Met de IQ test training van 123test is het mogelijk om dit specifieke onderdeel te oefenen. Vraag daarom van tevoren altijd na of een intelligentietest deel uitmaakt van het ORGA advies assessment. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ORGA advies of enig ander assessmentbureau.