Menea assessment oefenen

De assessments van Menea kunnen ondersteuning bieden op het vlak van selectie, het bepalen van potentieel en ontwikkeling van leiderschap. Naast het aanbieden van assessments en tests is Menea gespecialiseerd in thema’s als arbeidsmarktwaarde, talentontwikkeling en leiderschap. De grote vraag daarbij is hoe mensen in beweging kunnen komen. Maar ook hoe mensen aangezet kunnen worden tot beweging. Menea probeert op deze en andere vragen een antwoord te vinden.

Mens en arbeid: assessments

Menea staat voor MENs En Arbeid en staat mens en organisatie bij als het gaat om ontwikkeling. Kenmerkend voor haar werkwijze is dat deze persoonlijk en deskundig is. Menea werkt met gevalideerde tests en praktische tools. Testen die inzicht geven en tools die de kortste weg naar de oplossing van een vraagstuk vinden. Voorbeelden hiervan zijn een beroepentest, een re-employabilityscan en diverse andere assessments en tests.

Voorbereiding assessment Menea

Binnenkort een assessment bij of van Menea? En weet je dat een capaciteiten- of intelligentietest daar onderdeel van is? Kennis omtrent cijferreeksen, taal en logisch redeneren kan worden geoefend en voorbereid met een IQ test training van 123test. Het is aan te raden om na te vragen of deze onderdelen naar voren komen in je Menea assessment. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Menea of enig ander assessmentbureau.