LTP assessment oefenen

  • LTP Assessment

Het LTP assessment bestaat uit veel onderdelen die voor functies van allerlei niveaus geschikt zijn. De IQ tests uit dit assessment kun je heel goed oefenen met de IQ test training van 123test. Van numeriek inzicht, verbaal vermogen tot abstract vermogen.

Oefenen helpt op meerdere manieren. Zoals LTP het zelf formuleert: "U kunt zich goed voorbereiden op een assessment door oefenvragen te maken en zo alvast een beeld te krijgen van de typen tests die wij bij een (online) assessment kunnen inzetten". Daarnaast zul je door de juiste tests te oefenen ook echt hoger scoren op dergelijke tests.

LTP capaciteitentests

LTP biedt e-assessments voor preselectie, selectie en ontwikkelassessments. Voor alle capaciteitentests van LTP kun je bij 123test oefenen met dezelfde soort tests. Afhankelijk van het functieniveau kan wel de moeilijkheid verschillen, oefen daarom grondig. Hieronder zie je in de tabel het overzicht van de geschikte capaciteitentests om te oefenen met de IQ test training van 123test:

LTP capaciteitentests

IQ test training 123test

LTP Abstracte figuren testFiguurreeksen, deductief redeneren (figuren),
figurenreeksen (slingers)
LTP Abstracte matrix testMatrices
LTP Numerieke inzicht test (NIT-H)Numeriek logisch redeneren
LTP Verbale relatiesAnalogieën, dubbele analogieën
LTP Cijferreeksen testCijferreeksen
LTP Syllogismen testSyllogismen
LTP RekenvaardigheidRekenen

123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met LTP of enig ander assessmentbureau.

Oefen voor het LTP assessment met de 123test IQ test training

Wist je dat de IQ test training van 123test beoordeeld is als beste online assessmentvoorbereiding van Nederland? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de training. Wil je meteen zien wat je krijgt en hoe het werkt? Bekijk dan de inhoud en demo video.

  • Gegarandeerd hoger scoren op IQ en capaciteitentests
  • Train de 27 meest gebruikte tests bij assessments (totaal 3000+ oefenvragen)
  • Geschikt voor alle soorten assessments (van al deze grote assessmentbureaus)
  • Uitgebreide uitleg, de juiste antwoorden, oplosstrategieën en toetsen onder tijdsdruk
  • Inclusief voortgangsrapportages en vergelijkingen met je concurrenten
  • Plus gratis e-book ‘Alle assessmentgeheimen ontsluierd’ t.w.v. € 8,95 (32 pagina’s)
  • Ontwikkeld door de professionals van 123test samen met assessmentspecialisten
  • De aanbevolen trainingsduur kost tijdelijk slechts € 29,95 (normaal € 64,50)

Kies je juiste trainingsduur en start meteen

Je training start direct na aankoop: je kunt direct aan de slag met je voorbereiding! Je krijgt altijd toegang tot alle 27 oefentests in de training. Kies alleen nog je trainingsduur die past bij jouw situatie.

Sprint
3 dagen€ 24,95

Koop deze training

Moet je over enkele dagen op assessment? Met de Sprint IQ tests voorbereiding kun je een lang weekend of enkele doordeweekse dagen grondig oefenen.

Last minute
24 uur€ 19,95

Koop deze training

Wil je vlak voor een assessment of sollicitatie nog snel oefenen? Of wil je slechts enkele specifieke tests trainen en heb je dus weinig oefentijd nodig?

Wil je eerst meer weten over de IQ test training? Lees hier dan alle informatie om je goed voor te bereiden op het LTP assessment met onze IQ test training. Oefenen helpt!

De persoonlijkheidstest die standaard wordt gebruikt door LTP is een Big Five persoonlijkheidstest. Wil je weten hoe zo'n test en uitslag eruit ziet? Ben je benieuwd naar wat voor soort vragen je dan krijgt? Doe dan de Kerntyperingtest van 123test, ook deze is volledig gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie.