LTP assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

  • LTP Assessment

Het LTP assessment bestaat uit veel onderdelen die voor functies van allerlei niveaus geschikt zijn. De IQ tests uit dit assessment kun je heel goed oefenen met de IQ test training van 123test. Van numeriek inzicht, verbaal vermogen tot abstract vermogen.

Oefenen helpt op meerdere manieren. Zoals LTP het zelf formuleert: "U kunt zich goed voorbereiden op een assessment door oefenvragen te maken en zo alvast een beeld te krijgen van de typen tests die wij bij een (online) assessment kunnen inzetten". Daarnaast zul je door de juiste tests te oefenen ook echt hoger scoren op dergelijke tests.

LTP capaciteitentests

LTP biedt e-assessments voor preselectie, selectie en ontwikkelassessments. Voor alle capaciteitentests van LTP kun je bij 123test oefenen met dezelfde soort tests. Afhankelijk van het functieniveau kan wel de moeilijkheid verschillen, oefen daarom grondig. Hieronder zie je in de tabel het overzicht van de geschikte capaciteitentests om te oefenen met de IQ test training van 123test:

LTP capaciteitentests

IQ test training 123test

LTP Abstracte figuren testFiguurreeksen, deductief redeneren (figuren),
figurenreeksen (slingers)
LTP Abstracte matrix testMatrices
LTP Numerieke inzicht testNumeriek logisch redeneren
LTP Verbale relatiesAnalogieën, dubbele analogieën
LTP Cijferreeksen testCijferreeksen
LTP Syllogismen testSyllogismen
LTP RekenvaardigheidRekenen

De persoonlijkheidstest die standaard wordt gebruikt door LTP is een Big Five persoonlijkheidstest. Wil je weten hoe zo'n test en uitslag eruit ziet? Ben je benieuwd naar wat voor soort vragen je dan krijgt? Doe dan de Kerntyperingtest van 123test, ook deze is volledig gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie.