Leeuwendaal assessment

  • Leeuwendaal Assessment

Leeuwendaal assessmentbureau heeft vestigingen in Den Haag en in Utrecht. Leeuwendaal is een breed adviesbureau dat gericht is op overheid, onderwijs en zorg. Leeuwendaal organiseert met meer dan honderd mensen vele trainingen, cursussen, adviestrajecten en ook assessments. Die assessments worden verzorgd door dochteronderneming Meurs Assessments. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Leeuwendaal of enig ander assessmentbureau.

Oefen voor het Leeuwendaal assessment met de 123test IQ test training

Wist je dat de IQ test training van 123test beoordeeld is als beste online assessmentvoorbereiding van Nederland? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de training. Wil je meteen zien wat je krijgt en hoe het werkt? Bekijk dan de inhoud en demo video.

  • Gegarandeerd hoger scoren op IQ en capaciteitentests
  • Train de 27 meest gebruikte tests bij assessments (totaal 3000+ oefenvragen)
  • Geschikt voor alle soorten assessments (van al deze grote assessmentbureaus)
  • Uitgebreide uitleg, de juiste antwoorden, oplosstrategieën en toetsen onder tijdsdruk
  • Inclusief voortgangsrapportages en vergelijkingen met je concurrenten
  • Plus gratis e-book ‘Alle assessmentgeheimen ontsluierd’ t.w.v. € 8,95 (32 pagina’s)
  • Ontwikkeld door de professionals van 123test samen met assessmentspecialisten
  • De aanbevolen trainingsduur kost tijdelijk slechts € 29,95 (normaal € 64,50)

Kies je juiste trainingsduur en start meteen

Je training start direct na aankoop: je kunt direct aan de slag met je voorbereiding! Je krijgt altijd toegang tot alle 27 oefentests in de training. Kies alleen nog je trainingsduur die past bij jouw situatie.

Sprint
3 dagen€ 24,95

Koop deze training

Moet je over enkele dagen op assessment? Met de Sprint IQ tests voorbereiding kun je een lang weekend of enkele doordeweekse dagen grondig oefenen.

Last minute
24 uur€ 19,95

Koop deze training

Wil je vlak voor een assessment of sollicitatie nog snel oefenen? Of wil je slechts enkele specifieke tests trainen en heb je dus weinig oefentijd nodig?

Wil je oefenen voor de capaciteitentests van het assessment bij Leeuwendaal? Dat kan uitstekend met de IQ test training van 123test. Alle tests komen daarin aan bod. Kijk bij Meurs Assessments voor alle details.