Leaufort assessment oefenen

Leaufort zorgt er met assessments voor dat organisaties meer inzicht in de ontwikkeling van mensen krijgen. Voorbeelden van deze assessments zijn ontwikkelassessments en selectieassessments. Hiermee kunnen prestaties beter worden voorspeld. Leaufort heeft diverse mogelijkheden voor assessments. Een intelligentietest is vaak onderdeel van een dergelijk Leaufort-assessment. Als je een assessment bij Leaufort gaat doen of een assessment bij een organisatie dat de assessments van Leaufort toepast, is het goed om je hierin vooraf te verdiepen. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Leaufort of enig ander assessmentbureau.

Leaufort tests

Kenmerkend voor de assessments van Leaufort zijn de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waardecreatie en het starten van een positieve beweging ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties. Leaufort werkt met gestandaardiseerde tests; elk assessment wordt op de persoon afgestemd. Om de kwaliteit van Leauforts assessments te borgen, werkt het bureau volgens de NIP-code en NEN-norm voor assessments. Met een test of assessment van Leaufort kan worden gekeken of een sollicitant of bestaande werknemer geschikt is voor een functie. Ook kan gekeken worden of iemand bijvoorbeeld geschikt is voor een leidinggevende functie.

Leaufort assessment

Leaufort geeft eenieder die een assessment gaat doen op haar website de mogelijkheid om bepaalde onderdelen uit het assessment te oefenen. Denk aan het oefenen van cijferreeksen, woordanalogieën en rekenvaardigheid. Vaardigheden die nog veel uitgebreider naar voren komen in de IQ test training van 123test. Met deze training voor intelligentietests kom je erachter welke capaciteiten je bezit en wat je nog kunt verbeteren. Oefenen helpt!