Kenhardt assessment oefenen

Assessments van Kenhardt zijn van toegevoegde waarde wanneer een organisatie meer wil weten over hoe iemand functioneert in bepaalde situaties. Want welke talenten bezit iemand? En welke capaciteiten kunnen worden ontwikkeld? Deze en andere vragen kunnen gedurende het Kenhardt assessment worden beantwoord. Volgens Kenhardt zijn zowel de doelstelling als de vraagstelling van het assessment bepalend voor het succes. Het assessment van Kenhardt oefenen? Dat kan op verschillende manieren.

>> Kenhardt gebruikt doorgaans tests van Cut-e in haar assessments.

Kenhardt assessment

Sinds 1996 is Kenhardt opdrachtgevers van dienst als het gaat om de professionele beoordeling van mensen. Het assessmentbureau werkt met wetenschappelijk verantwoorde methodieken. De assessments van Kenhardt bieden meerwaarde en helpen organisaties bij het nemen van de juiste beslissingen. Beslissingen die het succes van de organisatie in hoge mate bepalen. Met de Kenhardt assessments kom je niet alleen meer te weten over iemands mogelijkheden, ook talenten en capaciteiten worden zichtbaar.

Kenhardt International

De assessments van Kenhardt zijn, zoals het assessmentbureau zelf verwoordt, lean and mean. Er wordt gebruik gemaakt van valide en betrouwbare instrumenten. Onderdelen waaruit de assessments van Kenhardt bestaan zijn: een persoonlijkheidsvragenlijst, motivatievragenlijst, simulaties (bijvoorbeeld rollenspelen), interviews en capaciteitentesten. Wil je nu bepaalde gedeelten, zoals een capaciteitentest, oefenen? Dan kan een IQ test training van 123test uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als verbaal logisch redeneren, rekenen, logisch inzicht of het testen van de woordenschat deel uitmaken van het Kenhardt assessment. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Kenhardt of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.