Human Company assessment oefenen

Met de assessments van Human Company weten bedrijven of kandidaten geschikt zijn voor een functie, aan welke zwakke punten kan worden gewerkt, welke sterke punten juist kunnen worden benut en meer. Kennis uit de psychologie wordt ingezet ten behoeve van de werkvloer. Zowel alle Human Company assessments en testen als de testomgeving van Human Company zijn aangepast aan de verschillende doelgroepen.

Bedrijfspsychologisch adviesbureau Human Company

Human Company werkt voor organisaties in de vervoersbranche, publieke veiligheid, zorgsector en industrie. Het bedrijfspsychologisch adviesbureau richt zich op het evalueren van medewerkers. Bijvoorbeeld door het afnemen van assessments. Hierbij kun je denken aan selectieassessments en schoolleidersassessments. Maar ook ontwikkelassessments, loopbaanadvies, diagnostiek, veiligheidsonderzoeken en veiligheidskeuringen maken deel uit van het test- en assessmentaanbod van bedrijfspsychologisch adviesbureau Human Company. Een intelligentietest, ook wel IQ test genoemd, behoort tot de standaard onderdelen van de e-assessments of online assessments van Human Company.

Test Human Company

Heb je binnenkort een test of assessment van of bij Human Company? De IQ test training van 123test ter voorbereiding van je assessment geeft je de kans om gericht vaardigheden, zoals lezen of rekenen, te oefenen en te verbeteren. Dit kan van pas komen wanneer een intelligentietest onderdeel is van je assessment. Door dit specifieke onderdeel van je Human Company test of assessment te trainen, zorg je ervoor dat je minder nerveus bent. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Human Company of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.