Hudson Netherlands assessment oefenen

Hudson Netherlands vervult een spilfunctie als het gaat om kritische werving en selectie, intensieve begeleiding en duurzame ontwikkeling van mensen. Daarbij houdt het bedrijf rekening met de organisatiecultuur en bedrijfsdoelen, en heeft het hart voor de betrokken personen. Met oplossingen voor talentselectie en talentontwikkeling, zoals selectie-assessments en ontwikkelassessments, begeleidt Hudson organisaties bij het selecteren van de juiste mensen en het ontwikkelen van zowel huidige als nieuwe werknemers.

Assessment Hudson Netherlands

Welke kwalificaties heb je in je bezit? Wat is jouw potentieel? Kunnen bepaalde capaciteiten verder worden ontwikkeld? Ben je een toekomstig leider? Op deze en andere vragen kan met een assessment van Hudson Netherlands antwoord worden gegeven. Met de Assessment Centres van Hudson Netherlands worden op objectieve wijze de competenties en gedragskenmerken van mensen onderzocht. Daarbij doet Hudson uitspraken over gedrag in specifieke (werk)situaties. Kortom, met een assessment van Hudson kan een betere voorspelling worden gedaan over het functioneren van toekomstig talent.

Assessment training Hudson Netherlands

Een assessment trainen? Een goede voorbereiding van een ontwikkel- of selectieassessment zorgt er vaak voor dat je de assessmentdag van Hudson Netherlands zorgelozer tegemoet gaat. Daarnaast kunnen met een assessment training bepaalde capaciteiten worden getraind. Dit leidt niet in alle gevallen overigens tot betere resultaten, maar behoort wel tot de mogelijkheden.

Met een IQ test training van 123test kun je onderdelen als verbaal redeneren, rekenen en logisch inzicht alvast oefenen. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Hudson Netherlands of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid. Let op: ga vooraf na of deze onderdelen ook in je Hudson Netherlands assessment naar voren komen voor de meest optimale training.