HFM assessment oefenen

Overzicht assessmentbureaus

  • HFMtalentindex Assessment

Moet je een online assessment bij HFM doen met de HFMtalentindex? Wil jij je maximaal voorbereiden? Oefen dan met de IQ test training van 123test om gegarandeerd hoger te scoren.

Quote van HFM “De online assessments van HFMtalentindex bieden een dieper inzicht: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Waarom scoort de ene beter dan de andere?”. Kandidaten worden in online assessments stevig langs de lat gelegd. Een goede voorbereiding is meer dan aan te raden en is voor iedereen goed. Niet alleen voor jou maar ook voor de opdrachtgever en het assessment bureau.

HFMtalentindex capaciteitentests

De HFMtalentindex biedt online assessments voor preselectie, selectie en ontwikkelassessments. Voor vrijwel alle capaciteitentests van HFMtalentindex kun je hier oefenen met dezelfde type tests. Afhankelijk van het functieniveau kan wel de moeilijkheidsgraad iets verschillen, oefen dus grondig. Hieronder zie je het overzicht van de geschikte capaciteitentests om te oefenen met de IQ test training van 123test:

HFMtalentindex capaciteitentests

IQ test training 123test

HFMtalentindex Abstract redeneervermogenFiguurreeksen, deductief redeneren (figuren),
figurenreeksen (slingers)
HFMtalentindex Cijfermatig redeneervermogenCijferreeksen,
Numeriek logisch redeneren
HFMtalentindex Logisch redeneervermogenAnalogieën, dubbele analogieën
Verbaal logisch redeneren
HFMtalentindex RekenvaardigheidRekenen
HFMtalentindex Verbale aanlegWoordenschat
HFMtalentindex VIT (volledige intelligentietest)Volledige IQ test training
Klassieke IQ test

HFMtalentindex persoonlijkheidstest, drijfveren en competenties

Naast capaciteitentests heeft HFM nog diverse metingen van persoonlijkheid, drijfveren en competenties die je ook kunt leren kennen met specifieke tests van 123test. Hieronder een lijst van deze andere instrumenten en corresponderende tests van 123test.

HFMtalentindex assessment tests

Corresponderende tests 123test

HFMtalentindex persoonlijkheidWerkstijl assessmenttest
HFMtalentindex drijfverenNederlandse Werkwaardentest
HFMtalentindex competentiesProfessionele Competentietest

Assessments oefenen helpt

Doe jezelf niet tekort. Oefenen helpt en iedereen is er bij gebaat. Jij laat het maximale van jezelf zien en dat willen zowel de opdrachtgever als het assessmentbureau ook. Realiseer je dat andere kandidaten zich net zo als jij voorbereiden op het assessment dat ze gaan krijgen, zeker op het doen van capaciteitentests. Met de IQ test training van 123test ben jij in ieder geval maximaal voorbereid.