Herfst & Partners assessment oefenen

Ga je binnenkort een assessment bij Herfst & Partners doen, een assessmentbureau in Amsterdam? Of ga je een assessment doen bij een bedrijf dat de assessmenttests van Herfst & Partners toepast? De IQ test training van 123test laat je kennismaken met de capaciteitentests van assessments. Een onderdeel van een Herfst & Partners assessment kan namelijk het testen van het intelligentieniveau zijn. Ga dit na bij de betreffende organisatie voordat je start met oefenen. 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Herfst & Partners of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

Herfst & Partners assessment

Herfst & Partners heeft vanaf 1994 diverse capaciteitentests en een persoonlijkheidstest ontwikkeld. Op basis hiervan en met behulp van instrumenten als praktijkopdrachten kan het assessmentbureau een assessmentprogramma op maat maken. Bijvoorbeeld wanneer een organisatie nieuw talent wil aantrekken. Maar ook wanneer gelijksoortig talent gebundeld moet worden. Naast assessments die onder meer in Amsterdam kunnen plaatsvinden, behoren ook biografische interviews tot het dienstenaanbod van Herfst & Partners. Deze maken duidelijk welke eigenschappen en interesses karakterologisch zijn bepaald en welke voor een groot deel zijn aangeleerd.

Assessmentbureau Herfst & Partners

Waar sta je? Welke capaciteiten bezit je en welke vaardigheden heb je onder de knie? En wat is eigenlijk het potentieel van jou als sollicitant? De IQ test training van 123test biedt je zelfinzicht in je capaciteit om op IQ tests goed te scoren. Bovendien weet je dankzij de IQ-test training beter wat je waard bent.

Een IQ test training ter voorbereiding van je assessment in Amsterdam bij Herfst & Partners biedt je de mogelijkheid om gerichte vaardigheden, zoals redeneren of rekenen, te oefenen en te verbeteren. Vraag vooraf na of een IQ test tot het assessment behoort.