Harver assessment oefenen

Moet je op een assessment waar tests van Harver worden gebruikt? Daar kun je je met de IQ test training van 123test uitstekend op voorbereiden! 123test is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met Harver of enig ander assessmentbureau. Je oefent dus onafhankelijk, anoniem en uitgebreid.

Volgens Harver is cognitieve capaciteit de beste voorspeller voor werkprestaties. Harver heeft vijf tests om verschillende capaciteiten te meten. In de tabel hieronder zie je welke dat zijn, en met welke oefenreeksen uit de IQ test training je daarvoor kunt trainen. De tests meten vergelijkbare logica, ze zijn niet exact gelijk.

Welke tests zet Harver in?

Capaciteitentests van Harver

Geadviseerde oefenreeks 123test IQ test training

Harver Verbal ReasoningVerbaal logisch redeneren
Harver Numerical ReasoningNumeriek logisch redeneren, Cijferreeksen
Harver Inductive ReasoningFiguren reeksen
Harver Perceptual Speed and AccuracyControleren
Harver Spatial AbilityKubussen

Harver Talentpitch oefenen

De Talentpitch van Harver is een online sollicitatietool die vooral bestaat uit een aantal online klantgesprekken waarin je ook wordt beoordeeld op zaken als: Taalvaardigheid, Typevaardigheid, Multitasking en Communicatiestijl. Het wordt veelvuldig ingezet voor het beoordelen van mensen die in een klantcontact centrum willen werken.

Aansluitend krijg je een aantal intelligentietests en een persoonlijkheidsvragenlijst. Om je voor te bereiden op deze intelligentietest kun je de bovenstaande vijf oefenreeksen uit de IQ test training oefenen.

Harver interactive SJT

SJT staat voor Situational Judgement Task. Dit zijn situaties of opdrachten waarin je moet aangeven wat de beste (en vaak ook de slechtste) reactiewijze van jou zou zijn. SJT’s zijn functieafhankelijk en gaan vaak in op specifieke functiecompetenties. Harver maakt interactieve SJT’s op maat voor haar klanten in de vorm van video’s. Je leert hiermee de inhoud van een functie ook erg goed kennen.

Door de functieafhankelijkheid van SJT’s doe je er goed aan om goed na te gaan wat de benodigde competenties van een functie zijn waarvoor je op assessment moet. Ook kun je je verdiepen in de algemene bedrijfscultuur van het bedrijf en hoe ze hun klanten benaderen.

Verhoog je IQ score en scoor beter bij bij Harver assessment tests

Wist je dat de IQ test training van 123test beoordeeld is als beste online assessmentvoorbereiding van Nederland? Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de training. Wil je meteen zien wat je krijgt en hoe het werkt? Bekijk dan de inhoud en demo video.

  • Gegarandeerd hoger scoren op IQ en capaciteitentests
  • Train de 27 meest gebruikte tests bij assessments (totaal 3000+ oefenvragen)
  • Geschikt voor alle soorten assessments (van al deze grote assessmentbureaus)
  • Uitgebreide uitleg, de juiste antwoorden, oplosstrategieën en toetsen onder tijdsdruk
  • Inclusief voortgangsrapportages en vergelijkingen met je concurrenten
  • Plus gratis e-book ‘Alle assessmentgeheimen ontsluierd’ t.w.v. € 8,95 (32 pagina’s)
  • Ontwikkeld door de professionals van 123test samen met assessmentspecialisten
  • De aanbevolen trainingsduur kost tijdelijk slechts € 29,95 (normaal € 64,50)

Kies je juiste trainingsduur en start meteen

Je training start direct na aankoop: je kunt direct aan de slag met je voorbereiding! Je krijgt altijd toegang tot alle 27 oefentests in de training. Kies alleen nog je trainingsduur die past bij jouw situatie.

Sprint
3 dagen€ 24,95

Koop deze training

Moet je over enkele dagen op assessment? Met de Sprint IQ tests voorbereiding kun je een lang weekend of enkele doordeweekse dagen grondig oefenen.

Last minute
24 uur€ 19,95

Koop deze training

Wil je vlak voor een assessment of sollicitatie nog snel oefenen? Of wil je slechts enkele specifieke tests trainen en heb je dus weinig oefentijd nodig?

Wil je eerst meer weten over de IQ test training? Lees hier dan alle informatie om je goed voor te bereiden op Harver assessment tests met onze IQ test training. Oefenen helpt!